Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kjell & Company och Stor&Liten.

Recension av Motorola MBP855 Connect babyvakt

7 januari, 2021
Motorola MBP855 Connect

I korthet

Motorola MBP855 är en påkostad barnvakt full av funktioner. Videoövervakning med en 5 tums LCD-skärm på föräldraenheten och stöd för mobilapp gör att man som förälder kan ha full kontroll. Ett utmärkt val i premiumklassen för den som vill ha en babyvakt med extra allt.

Om babyvakten

Motorola MBP855 Connect är en babyvakt där man verkligen fokuserat på att göra en genomtänkt kamerafunktion och den har dessutom en ambitiös lista av funktioner.

Föräldraenheten

Föräldraenheten har en generös widescreen-display på 5 tum med stativ, som är perfekt om man vill ha den ståendes på t.ex. vardagsrumsbordet medan man sitter i TV-soffan på kvällarna när barnet somnat. Föräldraenheten har även en ljusindikator som visar om barnet gör ljud ifrån sig vilket faktiskt kan vara ganska praktiskt om man har annat ljud i rummet eller vill hålla nere volymen på föräldraenheten.

Man kan också koppla sin Motorola MBP855 till appen Hubble som går att ladda ner på iPhone och Android. Då kan man övervaka barnet från annan plats över Internet men det krävs att babyvakten är uppkopplat på WiFi då.

Babyenheten och föräldraenheten är båda laddbara och laddas med eller drivs av medföljande laddare.

Flexibel kamera

Vad som skiljer Motorola MBP855 från många andra babyvakter med kamera är att kameran är ovanligt flexibel, både vad gäller montering och själva kameran i sig. Den kan antingen stå på stativ på plant underlag eller så kan man fästa den mot någonting med StarGrip universialfäste, exempelvis en sängkant. Dessutom så gör den motordrivna kamera så kan man följa barnet om hen rör sig i sängen eller se andra delar av rummet genom att ändra riktningen på kameran eller zooma.

Full av funktioner

Vad gäller funktioner så har Motorola inte kompromissat med Motorola MBP855 Connect. I stort sett alla upptänkliga funktioner är inkluderade i babyvakten, såsom temperaturmätare, tvåvägskommunikation, vaggvisor och möjligheten till mobilapp.

Sammanfattning

Motorola MBP855 Connect är en riktigt bra barnvakt fullmatad av funktioner. Kamerafunktionen håller hög klass med bra bildkvalitet, nattseende och flexibel kamera. Föräldraenhet med väl tilltagen display samt app till iOS/Android. Ett utmärkt val i premiumklassen för den som vill ha en babyvakt med extra allt.

Fördelar

Bra bildkvalitet
Flexibel kamera
Mobilapp
Många funktioner

Nackdelar

Laddsladden kan tappa kontakt, speciellt medan man flyttar kameran
Priset

Specifikation

TillverkareMotorola
ModellMBP855
Kamera
Nattseende
Display5 tum LCD-skärm
Räckvidd (fri sikt)300 m
Tvåvägskommunikation
Temperaturmätare
App
Vaggvisor
Fästanordning babyenhet

Vad följer med Motorola MBP855 Connect ?

De här delarna inkluderas i produkten:

Babyenhet
Föräldraenhet
2 st strömadaptrar/laddare
Snabbstartsguide

Se video på Motorola MBP855 Connect

Här kan du se lite av hur Motorola MBP855 fungerar