Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kjell & Company.

Recension av Motorola Ease 34 babyvakt

10 januari, 2021
Motorola Ease 34

I korthet

Motorola Ease 34 är en kompetent babyvakt med videoövervakning och de flesta funktioner man kan tänkas vilja ha. En prisvärd babyvakt som passar bra för hemmabruk.

Om babyvakten

Motorola Ease 34 är en funktionsrik babyvakt med bra kvalitet på videofunktionen.

Föräldraenheten

Föräldraenheten är utrustad med en widescreen-display på 4,3 tum som kan stå med hjälp av stödet på baksidan. Ljusindikatorn visar om barnet gör ljud ifrån sig om man vill hålla nere volymen på föräldraenheten.

Man kan också koppla Motorola Ease 34 till Hubble som är en app som går att ladda ner på iPhone och Android om man vill övervaka barnet från sin mobiltelefon eller tablet. Om man använder Hubble-appen kan man koppla upp till 4 kameror till den.

Föräldraenheten är laddbar och har en batteritid på ungefär 3 timmar.

Babyenheten

Babyenheten utgörs av en ståend kamera som man ställer på plant underlag. Babyenheten saknar batteri och strömförsörjas med den medföljande kabeln och adaptern. Detta tillsammans med det statiska staivet gör den lite mindre flexibel. Vill man ändå kunna använda den på resande fot så funkar det att koppla kameran till en powerbank, det funkar hyfsat.

Full av funktioner

Vad gäller övriga funktioner så har Ease 34 har temperaturmätare, tvåvägskommunikation, 5 förinspelande vaggvisor, infrarött nattseende, digital zoom och varningar för låg batterinivå och när signalstyrkan går ner.

Sammanfattning

Motorola Ease 34 är en riktigt prisvärd babyvakt för den som vill kunna ha ett extra öga på sitt barn med videoläge. Perfekt för hemmamiljö där man kan ha en dedikerad plats för den då babyenheten kräver sladd och inte låter sig monteras hur som helst. Vill man ändå kunna använda den utanför hemmet är tipset att använda en powerbank.

Fördelar

Bra bildkvalitet
Mobilapp
Många funktioner
Priset

Nackdelar

Kameran saknar batteri
Kameran behöver stå på plant underlag

Specifikation

TillverkareMotorola
ModellEase 34
Kamera
Nattseende
Display4,3 tum LCD-skärm
Räckvidd (fri sikt)300 m
Tvåvägskommunikation
Temperaturmätare
App
Vaggvisor

Vad följer med Motorola Ease 34 ?

De här delarna inkluderas i produkten:

Babyenhet
Föräldraenhet
2 st strömadaptrar
Snabbstartsguide